Kine Lamoral Deerlijk - Harelbeke

Kwaliteitsvol herstel voor jong & oud

Lees verder Covid update

Kine Lamoral Deerlijk - Harelbeke begeleidt jong én oud met een fysieke hulpvraag via actieve revalidatie.
Samen met de patiënt bereiken we de vooropgestelde doelstellingen.

Individuele aanpak

We starten bij elke patiënt steeds met een intake waarbij we na een grondige analyse samen de doelen bepalen.

Patiëntgericht

U als patiënt komt op de eerste plaats met uw specifieke revalidatienoden en medische achtergrond. We kijken hierbij verder dan het letsel zelf door een gedetailleerde testing.

Sportspecifiek en letselspecifiek

Elke sporter vraagt een andere aanpak, we gebruiken dan ook geen standaard oefenschema’s. Samen met u maken we een sportspecifiek en functioneel oefenschema op.

Volledig uitgeruste oefenruimte

Naast de behandelruimte, beschikken we over een volledig uitgeruste oefenruimte met moderne toestellen waar de trainingsschema’s meteen in de praktijk kunnen omgezet worden.

Training

Wij bieden professionele begeleiding om uw trainingsdoelen te bereiken en blessurepreventief te werken. Dit kan 1-op-1 als personal training of in kleine groepjes.

Nek-en rugschool

Hedendaagse nek-en rugtraining dmv core-stabilisation (= functionele oefentherapie om de stabiliserende spieren van de wervelzuil op te trainen).

In onze groepspraktijk te Deerlijk - Harelbeke werken we in teamverband

Elke kinesist heeft zijn eigen specialisaties met steeds de dezelfde focus :
het herstel van onze patiënten.

Structureel teamoverleg zorgt voor een optimale interne communicatie en we challengen elkaar om de beste therapieën aan de patiënt aan te bieden.

Via continue bijscholingen zijn we mee met de laatste innovaties (evidence based) binnen de revalidatietherapie.
Wij werken nauw samen met paramedici, huisartsen en arts-specialisten zodat we snel kunnen schakelen gedurende onze therapie.

Ons team

Na een kruisweg van dokters naar kine raadde een vriendin me aan eens bij Kine Lamoral te gaan. Nu ben ik terug op goede weg en hoop weldra de oude te zijn. Dank U

Nicole (75 jaar)

Kine Lamoral Deerlijk Harelbeke Logo

Kine Lamoral is een groepspraktijk gelegen in Deerlijk en heeft volgende specialisaties: sportrevalidatie, orthopedie en blessurepreventie.

Laatste Instagram posts